Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Umplutura cu carne
- 180 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 400 g carne tocată (ex. vită, curcan sau porc), desfăcută
- 250 g piure de roșii
- 1 priză sare de mare
- 2 lingurițe oregano uscat
- 10 măsline negre fără sâmburi, tăiate sferturi pe lungime
Sosul de 'brânză'
- 100 g ghee
- 400 g lapte de cocos, (ambalaj de carton, nu conservă)
- 4 linguri făină de arorut
- 4 lingurițe zeamă de lămâie
- 1 ½ linguriță sare de mare
- 1 linguriță usturoi granulat
- 2 ouă mari (63-73 g)
Topping
- 300 - 400 g cartof dulce, descojit (aprox. 1 cartof mediu)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 3537 kJ / 845 kcal
- Protides
- 27.6 g
- Glucides
- 40.4 g
- Lipides
- 63.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Clafoutis cu prune
1h 15min
Galetă Ratatouille
1 godz. 30 min
Fursecuri cu miere și ovăz
35 min
Covrigi de casă (Pretzels)
1h 35 min.
Ouă vopsite
40 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Mini fougasse
Brak ocen
Șoricei din cartofi copți
1h 15min
Fasole neagră - rețeta de bază
Brak ocen
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Brak ocen
Pui mediteranean cu bulgur
50 min
Ceai verde cu portocală și mirodenii
15 Min