Appareils et accessoires
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Prép. 45min
Total 4h 30min
6 porties
Ingrédients
Pikante saus
-
rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken2
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes3
-
olijfolie40 g
-
Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)2 - 3
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes10 g
-
currypoeder1 tl
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing40 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
kip (ongeveer 1200-1500 g)1
Aardappelen
-
aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt500 g
-
verse dille grof gehakt10 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
Korianderdip
-
verse korianderbladeren10 g
-
knoflookteentje1
-
mayonaise50 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
Grillen en montage
-
vers korianderblad voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
796.8 mg
Protides
46 g
Calories
3003.3 kJ /
717.8 kcal
Lipides
45.4 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
30.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tijd om te grillen!
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
35min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Bulgur en rode linzensoep
50min
Speculoospasta
10min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kip tikka masala
1h 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h