Appareils et accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
342.2 mg
Protides
5 g
Calories
510.6 kJ /
122.1 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
20.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min