Appareils et accessoires
Fish Stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3636.4 mg
Protides
133.5 g
Calories
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
3Q Mooncake
1h 45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Chinese Five Spice Powder
Pas d’évaluation
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Homemade miso soup
55min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min