Appareils et accessoires
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prép. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
135.8 mg
Protides
9.2 g
Calories
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
50.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten Free - CA
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Mulled white wine
15min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1h 45min
Gluten-free mini pizzas
2h
Date and oat milk
20min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Gluten Free Brownies
1h 20min