Appareils et accessoires
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
broccoli cut into florets500 g
-
plain flour50 g
-
butter40 g
-
full cream milk500 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
ground nutmeg (optionnel)1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese cut into pieces (2-3 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670.5 mg
Protides
16 g
Calories
1279 kJ /
304 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Chicken cacciatore
50min
Cauliflower gratin
1h
Zucchini soup
25min
Cauliflower mash
25min
Pea and ham soup
2h 20min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Classic mushroom risotto
30min