Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 36.3 g
- Lipides
- 43.7 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 647.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Shrimp Louie Salad
1h 30 min
Roasted Potato Salad
1h
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Fish Ceviche
3h 25 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Cheese Owls
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Cuban Mojito
5 Min
Marmalade Margarita
5 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min