Picadillo a la Habanera (Ground Beef)

Picadillo a la Habanera (Ground Beef)

4.6 56 évaluations
Prép. 20min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

  • baby gold potatoes
    8 oz
  • water plus extra to cover potatoes
    21 oz
  • oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes
    3 ½ oz
  • salt divided, to taste
    1 tsp
  • white onion cut into pieces
    4 oz
  • Roma tomatoes quartered
    8 oz
  • red bell pepper cut into pieces
    4 oz
  • cilantro leaves
    ½ bunch
  • garlic cloves
    4
  • tomato paste
    1 oz
  • ground beef broken into chunks
    21 oz
  • dried bay leaf
    1
  • dried parsley
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • green olives, pitted
    4 oz
  • raisins
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 521.3 kcal / 2181 kJ
Protides 19.7 g
Lipides 41 g
Glucides 22.3 g
Fibre 4.6 g
Graisses saturées 10.5 g
Sodium 768.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...