Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (optionnel)
- 500 g su
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protides
- 36.6 g
- Glucides
- 22.6 g
- Lipides
- 28.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 469.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9óra 15p
Kişnişli Karidesli Omlet
35 min.
Bircher Müsli
12h 10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Pas d’évaluation
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Pas d’évaluation
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Pas d’évaluation
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Pas d’évaluation
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Pas d’évaluation
Karides Sote
10 min.
Matchalı Smoothie Kasesi
Pas d’évaluation
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min.