Appareils et accessoires
Spiralized spicy pickled carrots
Prép. 20min
Total 30min
3 jars
Ingrédients
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
115.2 mg
Protides
2.8 g
Calories
996.9 kJ /
238.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Versatile smooth soup
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
High Protein Egg Bake
20min