Mediterranean Chicken

4.4 14 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
10 portion

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • chicken breast, skin on or skinless, boneless skinless
    1135 g
  • salt to season, to taste
  • black pepper, ground to season, to taste
  • artichoke heart, marinated drained and halved
    340 g
  • Kalamata olive, pitted drained
    115 g
    115 g olive, green, pitted, drained
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    1 tablespoon
  • garlic clove
    5
  • dill, fresh leaves only, to taste
    10 sprig
  • red bell pepper stem and seeds removed, quartered
    115 g
  • red onion quartered
    115 g
  • oregano, dried
    1 tbsp
    5 sprigs oregano, fresh
  • heirloom tomato quartered
    340 g
  • bay leaf, dried
    3
  • lemon halved
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 493.9 mg
Protides 25.7 g
Calories 1223 kJ / 292.3 kcal
Lipides 18.3 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 3.9 g
Glucides 6.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...