Versions compatibles
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
ou 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter (optionnel)
ou 1 tbsp cream (optionnel)
Sauce
-
2
oz crème fraîche
ou 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1269 kJ / 304 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Cauliflower Gratin
55 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Stock Paste
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Margherita Pizza
2 Std. 10 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Chopped Vegetable Salad
10min
Berry Dream
10min