Versions compatibles
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 18 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to taste
- 21 oz potatoes, cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
- ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 lemon, preferably organic
- 4 fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 3 ½ oz shallots, halved
- 10 ½ oz button mushrooms, sliced
- 2 oz dry white wine
- 2 oz cream
-
7
oz spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
ou 7 oz cream cheese, in pieces - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5201.9 kJ / 1243.3 kcal
- Protides
- 99.2 g
- Glucides
- 35.6 g
- Lipides
- 75.9 g
- Graisses saturées
- 25.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1457.6 mg
Recettes alternatives
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Apple Cake
1h
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Beef Stroganoff
1h
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Garlic Shrimp
35 min