Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes

3.9 31 évaluations
Prép. 30min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • water
    18 oz
  • salt divided, plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
    21 oz
  • unsalted butter plus extra to grease
    ½ oz
  • lemon preferably organic
    1
  • fresh salmon fillets, skinless (4 fillets, approx. ¾ in. thick)
    16 - 28 oz
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • shallots halved
    3 ½ oz
  • button mushrooms sliced, divided
    10 ½ oz
  • dry white wine
    2 oz
  • cream
    2 oz
  • spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    7 oz
    7 oz cream cheese, in pieces
  • ground nutmeg
    2 pinches

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2581.4 mg
Protides 54.6 g
Calories 3119.1 kJ / 745.5 kcal
Lipides 43.1 g
Fibre 5.3 g
Graisses saturées 16.7 g
Glucides 35.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...