Appareils et accessoires
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
987.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
812.8 kJ /
194.3 kcal
Lipides
12.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
18.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Mango Sorbet
5min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Grated Carrot Salad
10min
ABC Nut Butter
10min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Overnight Oats with Mixed Berries
4h 15min
Two Second Muesli
5min