Appareils et accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
703.5 mg
Protides
7.4 g
Calories
927.8 kJ /
221.8 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Southwest Quinoa
40min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Pas d’évaluation
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
Vegetarian Pizza (TM6)
Pas d’évaluation
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Raspberry and orange buttermilk ice cream
10min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min