Rice Wine Chicken

Pas d’évaluation
Prép. 5min
Total 1h 50min
5 portions

Ingrédients

  • chicken 1.2-1.4kg, cut into 12 pieces
    1
  • toasted sesame oil
    1 tbsp
  • yellow wine (Hakka glutinous rice wine)
    120 g
  • light soy sauce
    10 g
  • salt
    1 tsp
  • toasted sesame oil plus 1 tbsp extra
    15 g
  • old ginger cut in thin slices
    60 g
  • Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed, cut half
    5 pieces
  • water
    600 g
  • Chinese red date seeds removed
    10 pieces
  • wood ear mushroom, dried soaked to soften
    20 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 327 mg
Protides 43 g
Calories 1825 kJ / 436 kcal
Lipides 24 g
Fibre 0 g
Graisses saturées 6 g
Glucides 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...