Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)

Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 2h 30min
7 portions

Ingrédients

  • dried tamarind pieces (asam keping)
    4
  • galangal cut in slices
    15 g
  • black peppercorns
    1 tsp
  • garlic cloves with skin
    2
  • whole nutmeg
    1
  • duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)
    900 g
  • water
    2450 g
  • fresh ginger cut in slices
    10 g
  • salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)
    150 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
    5
  • brandy (optionnel)
    1 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 417 mg
Protides 22 g
Calories 748 kJ / 179 kcal
Lipides 7 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...