Appareils et accessoires
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Prép. 10min
Total 2h 30min
7 portions
Ingrédients
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (optionnel)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
417 mg
Protides
22 g
Calories
748 kJ /
179 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Durian Snowskin Mooncake
Pas d’évaluation
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Shallot Oil
25min
Sautéed prawns
15min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation