Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 3h 50min
6 portions

Ingrédients

  • chicken thigh, skinless, boneless cut into pieces (5 cm)
    795 g
  • all purpose white flour
    45 g
  • salt
    1 tsp
  • garlic, granulated
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    ⅛ tsp
  • olive oil
    15 g
  • bacon, cured, smoked, sliced diced
    60 g
    60 g pancetta, diced
  • onion cut into wedges (2.5 cm)
    115 g
  • thyme, fresh leaves only
    3 - 5 sprigs
  • dark brown sugar
    1 tsp
  • red wine, dry
    130 g
  • chopped tomatoes, canned with liquid
    395 g
  • chicken stock (see Tip)
    450 g
  • new potatoes cut into pieces (2.5 cm)
    285 g
  • cornstarch
    3 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • fresh brown mushrooms quartered
    115 g
  • sourdough bread
    4
  • parsley, fresh to garnish
    thyme leaf, fresh, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2757.5 mg
Protides 60.1 g
Calories 5229.6 kJ / 1249.9 kcal
Lipides 26.1 g
Fibre 10 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 192.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...