Appareils et accessoires
Egg and Onion
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
531.1 mg
Protides
11.3 g
Calories
991 kJ /
236.9 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
1.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1h
Pears in Orange Syrup
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Seafood Soup
Pas d’évaluation
Sambal Petai Fried Mee
20min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min