Appareils et accessoires
Dairy-free Peppercorn Sauce
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
174.6 mg
Protides
1.9 g
Calories
566.8 kJ /
135.5 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From Basics
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Neapolitan Pizza
9h
Ham and Leek Pies
1h 50min
Creamy Feta Dip
5min
Lemonade
5min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Basil pesto
Pas d’évaluation
Poached Eggs
15min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Espresso Martini
5min
Egg and Onion
25min