Appareils et accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min