Appareils et accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 portie
Ingrédients
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
200.4 mg
Protides
5.6 g
Calories
1627 kJ /
388.9 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
58.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Fruit ijs
5min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Appelmuffins
40min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min
Zachte Appelcake
50min
Verse Tomatensoep
30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min