Appareils et accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optionnel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optionnel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
803.2 mg
Protides
11.3 g
Calories
1492 kJ /
356 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
60.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Verfrissende Melkdrank
5min
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Miso Udon Noedels
20min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h