Appareils et accessoires
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Prép. 10min
Total 25min
450 gram
Ingrédients
-
aardappel (ongeveer 100 g), in kleine stukjes gesneden1
-
water180 g
-
bloemkool in roosjes gebroken100 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
witvisfilet in stukken gesneden150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 gram
Sodium
130.5 mg
Protides
39 g
Calories
1562.8 kJ /
373.5 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
49.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Speltbrood
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Stoofvlees
3h 10min