Seafood Soup

Pas d’évaluation
Prép. 5min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    50 g
  • onion quartered
    100 g
  • red pepper cut in pieces (4 cm)
    150 g
  • ripe tomatoes quartered
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • white wine
    60 g
  • liquid fish stock
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, rosemary)
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • extra large king prawns, raw, peeled, deveined
    400 g
  • fresh mussels shells scrubbed and de-bearded
    600 g
    fresh clams
  • raw squid rings (optionnel)
    200 g
  • fresh bay leaves
    2
    dried bay leaves
  • green peas, fresh or frozen, defrosted
    100 g
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • lemons sliced
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1705.3 mg
Protides 36.5 g
Calories 1696.3 kJ / 405.4 kcal
Lipides 17.9 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 2.8 g
Glucides 22.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...