Appareils et accessoires
Wit Brood
Prép. 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingrédients
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
396.3 mg
Protides
7.3 g
Calories
863 kJ /
206 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Coconut Dream
10min
Kracht Muesli
25min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Express Aardbeien Dessert
5min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Verse Tomatensoep
30min