Appareils et accessoires
Napolitaanse Pizza
Prép. 30min
Total 9h
4 porties
Ingrédients
-
water900 g
-
verse gist5 g
-
bloem720 g
-
zout15 g
-
citroensap60 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken400 - 420 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden400 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.4 g
Calories
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Lipides
24.6 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
145.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Fruit ijs
5min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min