Appareils et accessoires
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
Prép. 20min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
amandelen70 g
-
koriander, vers bladeren en stengels5 - 6 takjes
-
rode ui1
-
teentje knoflook3
-
zeezout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen¼ theelepel
-
gedroogde gemalen gember¼ tl
-
kaneel, gemalen1 - 2 snuifjes
-
paprikapoeder½ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
komijn, gemalen1 ½ tl
-
kippenbout, met vel in stukken gesneden (2-3 cm)600 g
-
bloemkool in roosjes gebroken500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
water500 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren, grof gehakt5 - 8 takjes
-
citroen alleen sap, naar smaak½ - 1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
605.9 mg
Protides
34.4 g
Calories
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Lipides
26.1 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Pad Thai
45min
Aromatische kipcurry
1h
Miso Udon Noedels
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kip tikka masala
1h 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min