Appareils et accessoires
Komkommersalade met dille
Prép. 10min
Total 10min
4 porties
Ingrédients
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optionnel)1 tl
-
ciderazijn (optionnel)1 el
-
kristalsuiker (optionnel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
421 mg
Protides
5 g
Calories
451 kJ /
108 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Minuut Koolsla
10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Boeddha bowl met kip
1h
Appel-notenbrood
1h 25min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Koken van jasmijnrijst
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Pindakaas
5min
Mosselen met Frietjes
45min
Kleverige sesamkip
40min