Appareils et accessoires
Borscht
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Groene bron
10min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Indiase groentencurry
50min
Moussaka met linzen
2h 20min