Appareils et accessoires
Kipsatés met pindasaus
Prép. 40min
Total 2h
30 stuks
Ingrédients
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12 g
Calories
538 kJ /
129 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Indische kippenburger
4h
Pikante kalkoensatés
1h
Antioxidantenboost
10min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Thaise burgers
35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation