Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aardappelen schillen
- 700 g bloemige aardappelen, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Aardappelsoep met curry
- 120 g uien, gehalveerd
- 120 g wortelen, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 200 g baconblokjes (optionnel)
- 1 el currypoeder
- 800 g water
-
2
tl groentebouillonpasta
ou 2 tl kippenbouillonpasta - 1 gedroogd laurierblad
- 1 el gedroogde marjolein
- 3 pimentbessen (optionnel)
- 1 el Dijon mosterd
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
-
60 - 80
g room, min. 30% vet
ou 80 - 100 g kokosmelk, uit blik - verse peterseliebladeren, grof gehakt, om te bestrooien
- brood, in plakjes gesneden, om op te dienen (optionnel)
- room, min. 30% vet, om te besprenkelen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1227.3 kJ / 293.4 kcal
- Protides
- 4.9 g
- Glucides
- 37.7 g
- Lipides
- 14.7 g
- Graisses saturées
- 5.2 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 674 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Uiensoep
1 Std.
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min