Versions compatibles
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (optionnel)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protides
- 42 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Tomatenketchup
1h 15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min