Appareils et accessoires
Vichyssoise met pasta
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
prei in stukken gesneden (5 cm)400 g
-
sjalotten doormidden gesneden50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)70 g
-
groentenbouillon550 g
-
witte peper, gemalen½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3 cm)180 g
-
witte wijn50 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini150 g
-
verse peterselie1 takje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
242.6 mg
Protides
32.2 g
Calories
7238.8 kJ /
1730.1 kcal
Lipides
89.4 g
Fibre
16.5 g
Graisses saturées
54.3 g
Glucides
206.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Verwarmende gerechten
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Noten bolognese
35min
Hongaarse champignonsoep
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min