Appareils et accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.4 mg
Protides
2.2 g
Calories
565.1 kJ /
135.1 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Naan (Hindoe brood)
2h
Kreplach
55min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Pisco sour
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min