Appareils et accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.4 mg
Protides
2.2 g
Calories
565.1 kJ /
135.1 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zomerse pastasalade
30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vastensoep
30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h