Versions compatibles
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl knoflookpoeder
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl zout
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 800 g wortelen, groot, in gelijke stukken (5 cm)
- 1110 g water
- verse muntblaadjes, om te garneren
- verse tijmblaadjes, om te garneren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protides
- 1.9 g
- Glucides
- 19.3 g
- Lipides
- 7.4 g
- Graisses saturées
- 1.1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 293.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Peren in rode wijn
5 Std.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min