Appareils et accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1991 kJ /
477 kcal
Lipides
8 g
Fibre
8.4 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Penne met tonijn
35min
Kip in perziksaus
40min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Vegetarische chili
1h 5min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Alpengratin
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Koolsla
10min