Appareils et accessoires
Zalmburgers
Prép. 20min
Total 25min
4 stuks
Ingrédients
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
16 g
Calories
853 kJ /
204 kcal
Lipides
12 g
Fibre
0.7 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgertijd!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Avocadomayonaise
15min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min