Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bladerdeeg met zalm crème
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 30 g ui, in 4 gesneden
- 1 teentje knoflook
- 10 g ongezouten boter
- 50 g room, min. 30% vet
- 250 g cream cheese met kruiden
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 10 - 20 g vers geperst citroensap, naar smaak (optionnel)
- 200 g verse zalmfilet, dun, in hapklare stukken
- 150 g gerookte zalm, in hapklare stukken
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, als doreren
Citroen risotto
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g ongezouten boter, in stukken
- 10 g olijfolie
- 320 g risotto rijst (bv. Carnaroli Arborio), 10-15 min. gaartijd (zie tips)
- 40 g droge witte wijn
- 740 g water
- 2 citroenen, zeste en sap
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3206 kJ / 763 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 45 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pompoenrisotto met spek
25min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Zalm en venkel risotto
25min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min