Appareils et accessoires
Hartige taart met savooiekool
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12 g
Calories
990 kJ /
237 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Pompoen baba ganoush
35min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Chili non Carne
1h
Moussaka met linzen
2h 20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min