Appareils et accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Prép. 25min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optionnel)1 - 2 el
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.7 g
Calories
1632 kJ /
390 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Shakshuka
50 dk
Burgers met zeeduivel en zalm
20 dk
Schiacciata met gerookte zalm
Değerlendirme yok
Falafel met rode bieten hummus
20 dk
Snelle chocolade amandel fudge
Değerlendirme yok
Gezouten karameltaart
2sa 40 dk
Tomatenmannetjes
Değerlendirme yok
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3sa 50 dk
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 dk
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 dk
Spaanse risotto
40 dk
Kip met amandelen
25 dk