Appareils et accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Prép. 25min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12.8 g
Calories
2076.8 kJ /
497 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
12.7 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Mayonaise zonder ei
10min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kweeperentaart
50min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation