Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 408 kJ / 97 kcal
- Protides
- 5.349 g
- Glucides
- 12.962 g
- Lipides
- 2.529 g
- Fibre
- 0.794 g
Recettes alternatives
Asian chicken noodle salad
45min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
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Chinese greens with XO sauce
1h 50 min.
Pork ribs with black bean sauce
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Teriyaki salmon bao
1h 50 min.
Cha gio (spring rolls)
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Sticky drumettes
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Steamed pork buns (baozi)
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Jiao zi (Chinese dumplings)
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