Appareils et accessoires
Steamed orange puddings
Prép. 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingrédients
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.6 mg
Protides
7.6 g
Calories
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Varoma: Global flavours
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Runny custard
15min
Almond pastry
25min
Citrus marmalade
2h 20min
Lemon delicious
1h 5min
Sour cream pastry
25min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min