Appareils et accessoires
Thai Fishcakes
Prép. 30min
Total 1h 10min
9 pieces
Ingrédients
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.3 g
Calories
229 kJ /
55 kcal
Lipides
1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Rendang
2 h 30 min
Lamb Rogan Josh
1 h 45 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 h
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 h 40 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Keralan Fish Curry
30 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 h 40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min