Appareils et accessoires
Teriyaki Marinade
Prép. 5min
Total 15min
320 g
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
soy sauce dark100 g
-
water100 g
-
brown sugar80 g
-
sesame oil15 g
-
rice vinegar15 g
-
cornflour dissolved in 2 Tbsp water2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 320 g
Protides
3.6 g
Calories
2577 kJ /
616 kcal
Lipides
15.3 g
Glucides
115.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Marinades
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Jasmine Rice
35 Min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Special Un-Fried Rice
45 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.