Appareils et accessoires
Fruit scones
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
437 mg
Protides
6.4 g
Calories
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
41.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Malt loaf
3h 20min
Rice crisp bars
1h 10min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Apple and date cake
1h 30min
Shortbread
1h
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Buttermilk scones
35min