Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 62.6 g
- Lipides
- 13.4 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 12.4 g
- Sodium
- 961.2 mg
Recettes alternatives
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Potato and green pea curry
50 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Hearty lentil chilli
50 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Tofu scramble
25 min
Rendang curry
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min