Pumpkin Quiche
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Quiche

3.9 (33 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 250 g plain flour
  • 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 1 large egg
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only
  • 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 150 g bacon lardons
  • 280 g crème fraîche
  • 3 large eggs
  • 2 Tbsp fresh chives, chopped
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground nutmeg

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1504 kJ / 359.5 kcal
Protides
10 g
Glucides
21.4 g
Lipides
26.2 g
Graisses saturées
13.3 g
Fibre
1.1 g
Sodium
445.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives