Appareils et accessoires
Arancini
Prép. 45min
Total 2h 10min
14 pieces
Ingrédients
Rice
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)130 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 pinch
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
Arborio rice250 g
-
saffron threads1 pinch
-
water hot1 Tbsp
Red Pesto
-
sun-dried tomatoes in oil drained150 g
-
fresh basil leaves20 g
-
garlic clove1
-
toasted pine nuts60 g
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to taste40 - 50 g
Batter
-
plain flour170 g
-
medium egg1
-
water160 g
Assembly
-
breadcrumbs (see tip)200 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
9.1 g
Calories
1569 kJ /
376 kcal
Lipides
21.9 g
Glucides
34.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Mini Hamburgers
4h 5min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Fougasse
2h
Caramelised White Chocolate Bark
18h
Quick Cheese Soufflés
45min
Profiteroles
2h 15min
Queso Fundido with Chorizo
45min